Regler & praktiske oplysninger

Ude i naturen:

 1. Kørsel: Biler må gerne kører helt ned til hytten og al kørsel på grusvejen skal foregå stille og roligt med max 10 km/t. Busser skal blive på asfalt vejen og man går de sidste 100 meter til lejren.
 2. Parkering: Biler skal parkeres forenden af grusvejen nede ved hytten. Hvis der ikke er plads til alle jeres biler, henvises der til p-pladsen ved Møllen 500 meter fra Knasten. Der må ikke parkeres på grusvejen på stykket imellem vores postkasse og asfalt vejen.
 3. Alt færdsel på naboens grund og marker er ikke tilladt. Dette gælder også for grunden på den modsatte side af vejen, og ej heller deres schelter. Grunden er afgrænset ved hegnet tæt på flagstangen og slugten op til postkassen. Vores grund er afmærket med røde markeringer. Det er fredet område.
 4. Skån planter, træer, alt dyre liv og naboerne.
 5. Sørg for at holde området rent for affald. Dvs. sørg for at få det samlet op og lagt i affaldscontaineren. Evt. poster fra løb skal også samles ind.
 6. Bål må tændes på den anviste bålplads og der kan findes brænde i skuret. Grillen der står bag ved skuret må også gerne benyttes.
 7. Man må gerne ligge i telt, bivuak og udføre alle former for friluftsaktiviteter på vores grund mv.

Indenfor i KNASTEN:

 1. Ankomst: udfyld tilsendt skema med, hvad elmåleren viser ved ankomst, elmåleren sidder på udvendig gavl ved baderummet. Husnøglen er også til at tænde for varmen, følg instruktionerne ved elskabet i gangen. Justeringer af radiatorerne i pejsestuen sker ved at indstille den lille føler på væggen, i spisestuen og værelserne på hver enkelt radiator. Justering af automatikken til genindvindingsanlægget må kun ske i samråd med udlejeren.
 2. Medbring selv: karklude, viskestykker, toiletpapir. Lagen til beskyttelse af madrasserne. Lagen skal benyttes også ved brug af sovepose. Madrasserne må ikke tages ud af køjerne, ingen fodtøj og tændte stearinlys i køjerne.
 3. Pas godt på inventaret. Ødelagte og ituslåede ting skal erstattes som der står på kontrakten
 4. Brandslukningsmateriel må kun anvendes i tilfælde af brand.  Førstehjælpskasse findes i skabene ved hoveddøren.
 5. Møbler må gerne flyttes rundt, dog uden at gulvet bliver ridset og de skal sættes på plads igen (gælder også bordene udenfor på terrassen), inden hytten forlades.
 6. Rygning Forbudt: Rygning skal foregå udenfor på terrassen eller ved bålpladsen.
 7. Brændeovnen: Der findes brænde i skuret.
 8. Ved afrejse : Afbryde varmen ved følg instruktionerne, aflæs elmåleren. Luk/lås vinduer og ydre døre når hytten forlades.

Rengøring

 1. Gulve i alle rum fejes/støvsuges og vaskes med det rengøringsmiddel der forefindes i hytten.
 2. Baderum og Toiletter skal rengøres. Klinkerne vaskes med brun sæbe.
 3. Køkken rengøres og inventar opvaskes.
 4. Køleskab, fryser og opvaskemaskinen tømmes og rengøres.
 5. Brændeovnen skal tømmes og fejes ren.
 6. Affaldsspande tømmes og lægges op i containeren.

Bestilling af rengøring:
Hvis man ønsker at bestille rengøring kan dette gøres ved bookningen af lejren, dvs. at man krydser det af på lejekontrakten. Pris: 600 kr.

Dog skal gulvene i alle rum som minimum fejes/støvsuges og køkkenet skal være ryddet.

Manglende rengøring: 
Manglende rengøring, er når hytten ikke er rengjort efter lejemålets afslutning og at der ikke er bestilt rengøring. Pris. 1000 kr.