Nymalet + frisk terrasse!

Efter en fantastisk solskinsdag med hele 28 frivillige børn, forældre, leder og bestyrelse – har knasten nu fået et utroligt flot løft. Vi takker meget alle dem der deltog og hjalp til i kulissen inden og efter!

Knasten-nyt-tag 001Er du lejer efter i dag vil du nok bemærke at hytten dufter mere af sæbe end den plejer, at spindelvævet for en stund er ikke er at finde selvom det er en hytte ude i skove – og at din kaffe ikke bliver endnu tyndere af dryp fra det tidligere utætte terrassetag.

Derudover har vi fået ryddet op, bordene har fået olie, skuret er ryddet op, der er blevet fyldt op med brænde og halvdelen af hytten er blevet malet, samt køkkenet er blevet hvidt igen! Flere ting står i udsigte og vi har mere maling på programmet, men det er rart at hjertet om vores naturoplevelser endnu engang stråler fra sin bedste side 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *