Kategoriarkiv: Uncategorized

2016 – hvad skal der ske?

icon_MaintainValidityI sæsonen 2016 vil vi fokusere lidt på Knastens indendørs faciliteter – vi fik i 2015 lagt nyt tag på terrassen, malet udvendigt, og generelt ryddet rigtig godt op omkring hytten. Derfor flytter vi fokus indendøre i år, og alle er meget velkommen til at komme med ideer eller ønsker til hytten. Vi tyvstartede i efteråret med at få køkkenet malet og valgte efter megen overvejelse at udskifte den gamle opvaskemaskine til en mere grundig, men lidt langsommere model. Det er vores hensigt at få malet soverummende og installeret lidt kraftigere lys i disse.

Nyt terrassetag

Så er der sat en dato for et nyt terrasse tag til knasten – 18 april!

Det bliver en familie hygge dag hvor vi for lidt godt at spise og hjælpes ad med at fjerne det gamle tag og lægge et nyt tag på. Vi sørger for mad og drikke og alle materialer, og håber på der måske er nogen der har en trailer der kan hjælpe med at køre det gamle tag væk med. Tilmelding til Henrik 51 23 34 94

Internet i hytten

I mange år har vi ønsket os et bare lidt bedre mobil signal i knasten, bare lige nok til at kunne ringe, og evt tjekke en vejrudsigt på mobilen. Det får vi formentlig ikke og derfor har vi nu taget konsekvensen og installeret trådløst internet!

Forbindelsen er ikke særlig hurtig, men stabil. Det er ingen problem at tjekke mailen, eller hente en vejrudsigt eller en opskrift.

internet

For at knasten stadig kan forblive et sted uden forstyrrelser, har vi valgt at have kode på internettet så du som lejr selv kan vælge om det skal være en mulighed for dine deltager. Koden kan du få oplyst under din bestilling.